E3 2014: Monster Hunter Freedom Unite vine pe iOS; Iata un hands on demo pe iPad (video)

Seria Monster Hunter a fost destul de apreciata pe PSP si pe alte platforme, iar acum se pregateste sa soseasca pe iOS. La E3 2014 a fost anuntat titlul Monster Hunter Freedom Unite, al celor de la Capcom, care va sosi pe iOS in acest an. Mai jos aveti un demo pe iPad.

monster hunter ios

Control pare destul de intuitiv, desi unele comenzi par migaloase, iar grafica arata excelent, peste cea de pe un PS Vita de exemplu. Se pare ca acest Monster Hunter pentru iOS va fi optimizat pentru ecranul Retina si va implica un joystick on screen pentru control miscarii. Va exista si o functie lock on, similara cu cea din Monster Hunter 4, iar ea va avea rolul de a permite urmarirea mai usoara a unei tinte.

Trebuie mentionat ca Monster Hunter Freedom Unite e un joc din 2008, de pe PSP si probabil avem de-a face cu un remake. Norocosii din Japonia au deja acest titlu la dispozitie din luna mai, deci asteptam localizarea cat de curand. Monster Hunter Freedom Unite include pana la 99 de itemuri de fiecare tip ce pot fi purtate de personaje si ofera si 10 pagini de echipament, fata de cele 6 ale predecesorului sau.

Exista si un segment de multiplayer si suport pentru voice chat, ceea ce e posibil sa vedem si pe iOS.

Via Toucharcade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.