Rovio anunta Angry Birds Transformers, cu Autobirds si Deceptihogs

Dupa o incrucisare de francize profitabila cu Angry Birds Star Wars, Rovio e gata sa dea inca o lovitura, anuntand astazi Angry Birds Transformers. Pasarile devin Autobirds si porcii devin Deceptihogs, in acest titlu, care va fi asociat ca de obicei cu o intreaga serie de jucarii si action figures.

angry birds transformers 2

Angry Birds Transformers va sosi ca joc pe iOS si Android si va include suport pentru faimoasele Telepods, acele jucarii care aduc abilitati in plus in joc. Exista si posibilitatea ca Transformers sa fie doar un update pentru Angry Birds Go, cu o serie de personaje noi si noi curse. Am aflat si ca Angry Birds Transformers va sosi dupa Angry Birds Stella, care debuteaza in luna septembrie.

Daca vreti sa aflati cum sunt asociate pasarile, se pare ca Red va fi Optimus Prime, Chuck va fi Bumblebee, iar Terence va fi Heatwave. Mustache Pig ar putea fi Megatron, iar Starscream si Soundwave isi vor gasi si ei loc in actiune. Avand in vedere orientarea celor de la Rovio catre noi genuri de joc, nu pot garanta ca acest titlu pe baza de Transformers va fi un titlu obisnuit Angry Birds…

angry birds transformers

angry birds transformers 3

Via Slashgear

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.