Disney Interactive anunta jocul Star Wars Commander, in curand pe mobil

Disney, detinatorul drepturilor pentru seria Star Wars a anuntat lansarea unui nou joc numit Star Wars Commander, care va sosi pe mobile. Tot ce avem in acest moment este logoul de mai jos, postat pe pagina de Tumblr a Disney Interactive.

Star-Wars-Commander-Android-Game

Jocul va sosi si pe Android si va fi un titlu de strategie, care va integra elemente din universul Star Wars. E vorba despre personaje, locuri din acest univers si tehnologia sa. Jocul va debuta cu un acces limitat pe Android si iOS, pe anumite piete, adica aproximativ in acelasi fel cum a debutat si Angry Birds Epic in Australia si Noua Zeelanda. El va fi totusi lansat la nivel global in aceasta vara.

Star Wars Commander nu e primul joc de mobil de la Disney Interactive, ei lansand si Star Wars Assault in acest an. Acela este un titlu de tip joc de carti, dar cu grafica 3D si batalii turn based, plus un sistem de upgrade-uri bazat tot pe carti. Si KOTOR a ajuns pe iOS cu cateva luni in urma, ca sa nu mai vorbim de uriasul hit 8 bit Tiny Death Star sau seria Angry Birds Star Wars.

Via Droid Gamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.