Avem data de lansare pentru Modern Combat 5: Blackout!

Probabil cea mai asteptata informatie a anului pentru gamerii de pe mobil si tableta e data de lansare a lui Modern Combat 5. Stiam ca el va sosi in aceasta vara, iar acum aflam ca Blackout va fi lansat de catre Gameloft in data de 24 iulie 2014.

modern combat 5 lansare

Asta inseamna ca joia viitoare, odata cu noul val de titluri iOS care soseste in fiecare joi in App Store il vom vedea si pe MC5. E posibil ca Apple sa triseze ca de obicei si sa publice jocul inca de pe 23 sau sa se intample ca la marile lansari de jocuri si titlul sa ajunga pe Internet ilegal la download cu cateva zile inainte. Cu ocazia acestui anunt, Gameloft a mai mentionat si ca jocul va include o ajustare a expunerii intr-un mod realist, atunci cand se face trecerea dintr-o zona luminoasa in una intunecata si viceversa.

Avem parte si de soft particles, efecte realiste ale apei, distorsionarea aerului la efecte de caldura, mai ales dupa ce se trag focuri si adancimea campului vizual sub forma de efect cinematic. Color Correction, Specular Effects si Reflection Ground se afla si ele pe lista de inovatii ale acestui joc. MC 5 se anunta un candidat foarte serios pentru titlul de “Jocul Anului”.

Via Droid Gamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.