Jocul Kim Kardashian Hollywood a devenit deja un hit urias, va creste de unul singur actiunile Glu

Am descarcat si am sters jocul Kim Kardashian Hollywood de pe o tableta Android pentru ca pur si simplu nu e genul meu de joc. Totusi am vazut cateva articole si studii interesante pe seama acestui joc, asa ca am decis sa il disec putin.

kardashian joc

Un analist intervievat de Bloomberg vede in acest titlu un hit urias, reusind sa aduca de unul singur venituri de 200 de milioane de dolari in acest an. Ei vor intra in buzunarul celor de la Glu Mobile, care recent au lansat si Dino Hunter, un soi de Deer Hunter cu dinozauri. Un joc memorabil al celor de la Glu in acest an a fost RoboCop, un cover shooter in stilul Frontline Commando. Dar sa nu divagam… Kim Kardashian le permite utilizatorilor sa fie precum starleta de la Hollywood, dupa ce se imprietenesc cu ea si intra in anturajul unor vedete.

Jocul nu e chiar Sims 3, dar nici un simplu simulator de restaurant de placinte. Aplicatia a fost lansata pe 27 iunie pe iOS si incepe cu un personaj care da peste Kim intr-un magazin de haine. Ea devine apoi mentorul vostru si va ofera o intrare in lumea celebritatilor. Jocul este evident unul freemium, cu un in app purchases ce ajung si la 99.99 dolari pentru 1250 K-Stars, moneda cea mai valoroasa din jco.

Sau puteti sa nu cheltuiti nici un cent, ci pur si simplu sa acceptati joburi precum sedinte foto sau alte meserii. Din pacate exista si un sistem de energie, epuizata rapid. In acest moment Kim Kardashian Hollywood este al cincilea joc din App Store ca venituri obtinute de la lansarea sa, cel mai popular in app purchase fiind pachetul de 5 dolari. Daca ma intrebati pe mine, acest joc e un fel de Lula fara partea XXX. Pe cand si un joc cu Bianca Dragusanu la noi?

Daca tineti mortis puteti descarca jocul pe Android AICI si pe iOS AICI.

Via Mashable

One Reply to “Jocul Kim Kardashian Hollywood a devenit deja un hit urias, va creste de unul singur actiunile Glu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.