BioShock soseste pe iOS in urmatoarele saptamani, e un port al primului joc din serie

Vestea zilei ar fi ca BioShock soseste pe tableta si mobil, dar nu e vorba de o versiune noua, ci doar de un port al jocului mai vechi din serie, sau mai bine zis primul joc din serie. El va ajunge pe iPhone si iPad pana la finalul acestei veri, adica in urmatoarele saptamani.

bioshock ipad ios iphone

Portul a fost creat de catre 2K China, aceeasi echipa care s-a ocupat de adaptarea experientei X-Com: Enemy Unknown la experienta touch de pe iOS. La nivel grafic jocul a fost putin downgradat, desi avand in vedere ce procesoare puternice si ecrane cu rezolutii inalte avem pe tablete, nu ar trebui sa fie o problema rularea sa. Problema era cu spatiul de stocare ocupat, mai ales ca Apple impune o limita de 2 GB.

Asta inseamna ca nu vom avea parte de ceata sau de umbre dinamice. Aflati ca BioShock for iOS vien cu suport pentru controller Bluetooth, dar cele default sunt butoane virtuale touch. Jocul va veni la pachet cu o versiune digitala a carticelei cu desene si artwork ce insotea jocul original in editie speciala. BioShock Mobile integreaza si un usor concept de auto aim, pentru a usura gameplayul serios afectat de xperienta touch.

Inca nu avem un pret pentru acest joc, dar stim ca el va fi unul premium. Ma astept la 9.99 euro sau poate chiar 15 euro.

Via Polygon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.