Epic Skater e un nou endless runner pe baza de skateboard (Video)

In cazul in care duceati lipsa de un endless runner nou, aflati ca avem unul nou acum in Play Store. E vorba despre Epic Skater, care ne aduc un pusti carismatic precum cel din Subway Surfers, doar ca de aceasta data el foloseste un skateboard si e filmat din profil. Acesta ar fi un prim joc interesant din luna august a lui 2014, o luna destul de ocupata.

Epic-Skater-Android-Game-live

Acest endless runner side scroller nu pare a avea o viteza foarte ridicata si nici nu pare prea dificil. Jocul e disponibil gratuit si poate fi descarcat de AICI pe Android, iar in spatele sau se afla firma Kongregate. Aparent aveti la dispozitie o serie de trickuri precum kickflip, grind si tot soiul de combo-uri. Veti face trickurile pe strazile din Los Angeles si ni se promite aici zeci de cascadorii fanteziste.

Jocul e optimizat pentru telefoane si tablete si include peste 25 de trickuri unice, care se pot combina in milioane de combouri. Puteti sa va upgradati abilitatile, sa faceti multipliere de scor si sa concurati cu prietenii pentru un loc mai sus pe leaderboard. Jocul vine cu un pedigree excelent, la el contribuind echipa din spatele lui Tony Hawk Pro Skater 2.

Via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.