Chaos Rings III primeste un trailer si o data de lansare; Square Enix il aduce pe mobil in octombrie (Video)

Nu stiu de ce, dar Chaos Rings III imi aminteste mult de Final Fantasy VIII. Poate pentru ca este realizat de aceeasi companie care a produs si titlurile Final Fantasy… Am mai avut parte deja de 3 jocuri Chaos Rings, primul, apoi Omega si apoi Chaos Rings II, toate de la Square Enix.

chaos rings 3

Noul Chaos Rings va sosi pe 16 octombrie in Japonia si va fi disponibil pe PS Vita, iOS si Android. Ma astept ca pretul sa fie prohitibiv, ca de obicei pentru producatorul japonez, care ofera mai mereu cat un Final Fantasy la pretul de 50 de RON. Dupa cum vedeti trailerul este in japoneza, deci e posibil sa asteptam ceva mai mult decat pana in octombrie, pentru a vedea o versiune localizata lansata in Europa.

Eu am jucat doar Chaos Rings 1 din aceasta serie si ce remarc din start diferit este grafica 3D in acest titlu, dar vad ca sistemul de batalii specific jocurilor Final Fantasy si bazat pe turn-uri e pastrat. Tipicele personaje efeminate cu par vopsit si ciufulit isi fac aparitia, iar universul din joc e putin cam prea colorat pentru gustul meu. Magiile in schimb arata bine si am vazut ca avem cel putin o jumatate de duzina de personaje de inclus in party. Parca se iveste si un summon pe la finalul trailerului…

Sa speram ca povestea va fi ceva mai solida decat in primul joc.

Via appadvice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.