Jocul gratuit al saptamanii (iOS) : Icebreaker: A Viking Voyage, un soi de Cut the Rope cu vikingi

De la una dintre filialele Rovio sosea cu multe luni in urma Icebreaker: A Viking Voyage, un joc casual distractiv, care costa cativa dolari. Ei bine in urmatoarea saptamana el va fi disponibil gratuit si il puteti descarca de aici.

ice breaker viking 1

Titlul este un puzzle fizic, pe baza de gheata pe care o veti taia pentru a permite salvarea unor vikingi inghetati. Gheata are o fizica excelenta si pentru ca aveti un numar limitat de taieturi, e o idee buna sa le folositi cu cap. Puteti folosi degetul pentru a “taia” gheata si de obicei trebuie sa calculati traiectoria bucatilor sale, astfel incat sa cada fix in corabia voastra.

Uneori gheata se va prinde intr-un soi de mucus lasat in urma de trolli si veti avea de infruntat si capcane, tunuri, vehicule precum baloane si barci si tot soiul de mecanisme in genul celor din jocul Amazing Alex. Veti aduna monede acordate in functie de cati vikingi salvati si cu ele veti debloca viitoare sectiuni ale hartii. Marele defect al acestui joc e faptul ca trebuie sa decupati gheata la milimetru si de obicei repetitia e mama invatarii aici si veti reusi pana la urma sa terminati nivelele fara efort urias.

ice breaker viking 2

ice breaker viking 3

ice breaker viking 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.