Inca un joc Star Wars pentru mobil: acesta e Star Wars Galactic Defense si e un tower defense (Video)

Dupa jocuri Angry Birds Star Wars si dupa clona Clash of Clans numita Star Wars Commander, ne pregatim de inca un joc Star Wars pentru tablete si telefoane. E vorba despre Star Wars Galactic Defense, care e detaliat in clipul developer preview de mai jos.

star wars galactic defense android

Avem de-a face cu un tower defense de aceasta data, care va permite sa jucati cu The Dark Side sau cu Jedi. O creatie a celor de la Lucasfilm si DeNA, acest joc va sosi pe iOS si Android in curand, iar daca ne luam dupa trailere, abordarea grafica a acestui titlu aminteste de seria Star Wars Rebels. In Star Wars Galactic Defense apar soldati ai rebelilor, Stormtroppers si judecand dupa artwork si Luke si Yoda.

star wars galacti defense android 2

Darth Maul va fi si el deblocabil in joc, iar site-ul oficial va ofera deja un bonus pentru viitorul joc, sub forma acestui personaj. Vom avea o varietate destul de ridicata de turnuri de construit si daca iau in calcul trendurile recente, e posibil sa vedem mai degraba un tower offense, precum Royal Revolt 2, daca avem noroc. Actiunea se va petrece atat pe Tatooine, cat si pe Endor sau Hoth, de exemplu. Milennium Falcon e si el inclus, impreuna cu Darth Vader, iar navele randate in joc arata excelent, conform trailerului de mai jos.

via mmosite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.