Call of Duty Advanced Warfare primeste o aplicatie companion pentru mobil si tableta (Video)

Dupa lansarea lui Call of Duty Advanced Warfare in Romania pe 3 noiembrie, probabil ca la aceasta ora se formeaza clanuri, dusmanii si prietenii online, legate de acest joc. Pentru a va ajuta sa navigati in tot acest peisaj, avem pentru voi aplicatia Call of Duty Advanced Warfare Companion.

advanced warfare android aplicatie 1

Aplicatia companion se poate descarca pe Android AICI, pe iOS AICI si pe Windows Phone AICI. Ea este disponibila gratuit si ocupa in jur de 100 MB. Scopul aplicatiei este de a permite utilizatorului sa creeze si sa administreze un clan, sa realizeze embleme speciale si sa participe la Clan Wars. In Clan Wars puteti sa castigati pozitii favorabile pe o harta si sa obtineti loot in exclusivitate, pe care il puteti folosi in jocul CoD cel principal.

In War Room puteti sa aflati detalii despre clanul vostru, cine e cel mai bun jucator din comunitate si multe alte statistici. Bataliile din Clan Wars implica 8 clanuri rivale, iar lootul castigat va permite sa customizati operatorul din multiplayerul jocului Advanced Warfare. Mi se pare interesant ca pe Windows Phone vi se recomanda un terminal cu macar 2 GB RAM, deci aplicatia e destul de solicitanta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.