Lansare Assassin’s Creed Unity si Rogue in Romania: Galerie Foto si Video (Media Galaxy Orhideea)

Pe 14 noiembrie ati putut gasi echipa Firstplay.ro la Media Galaxy Orhideea, acolo unde la ora 18:00 a debutat evenimentul de lansare a lui Assassin’s Creed Unity, dar si Assassin’s Creed Rogue. Astfel, am avut o dubla lansare, primul joc sosind pe PC, PS4 si Xbox One, iar al doilea pe Xbox 360 si PS3. In plus am avut parte si de cateva teasere legate de Far Cry 4, pe care il vom vedea lansat marti, pe 18 noiembrie.

lansare assassins creed unity rogue media galaxy  (2)

Assassin’s Creed Unity costa 250 de lei pe PlayStation 4 si tot atat pe Xbox One la Media Galaxy, in vreme ce Rogue costa cu cateva zeci de lei mai putin. Unity se petrece in Paris in timpul revolutiei franceze, iar povestea ne pune in pielea lui Arno Dorian, care incearca sa ii demaste pe cei din spatele framantarilor sociale. Titlul a ramas un third person action adventure, bazat pe explorare a unui univers open world, dar include acum si un sistem de lupte melee imbunatatit, plus upgrade-uri ale sistemului stealth si parkour.

Acest Assassin’s Creed next gen aduce si un debut, cel al functiei de multiplayer cooperativ, permitand unui grup de pana la 4 jucatori sa se implice in misiuni impreuna si sa exploreze lumea lui Unity. Printre mecanicile incluse de Ubisoft aici se numara si Parkour sus si Parkour joc care permit gamerului sa escaladeze mai usor cladirile. In plus, veti putea invata si noi abilitati parkour pe parcursul acestui joc.

lansare assassins creed unity rogue media galaxy  (11)

Multimile de oameni sunt acum mai mari, iar interactiuni noi sunt disponibile. Assassin’s Creed Rogue este un joc co-creat de catre echipa Ubisoft Romania, care a fost destul de amabila incat sa dedice un panel special la finalul evenimentului, raspunzand la intrebarile celor prezenti. Acest titlu e disponibil pe PlayStation 3 si Xbox 360 si are rol de sequel pentru Asssassin’s Creed IV: Black Flag. Actiunea are loc in secolul 18, in timpul razboiului colonial franco-indian. In el au fost implicate coloniile din America Britanica si cele din Noua Franta, ambele cu suport din partea tarilor mama.

Francezii i-au avut si pe indieni aliati, iar jocul Rogue il are pe Shay Patrick Cormac drept personaj principal. El este un Assassin devenit Templar, iar in acest titlu, ca si in Black Black veti putea combina explorarea cu corabia cu actiunea third person. Revenind putin la evenimentul de la Media Galaxy, el a strans foarte multi fani si pasionati de gaming, poate chiar mai multi decat la debutul lui Call of Duty si chiar FIFA 15.

lansare assassins creed unity rogue media galaxy  (13)

A avut loc si o tombola cu un Xbox One premiu si jocurile Assassin’s Creed de noua generatie puteau fi testate pe console Xbox One si Xbox 360 puse la dispozitie de organizatori. Retineti ca Assassin’s Creed Rogue a fost dezvoltat pe jumatate de catre echipa din Romania si ofera in jur de 6 ore de poveste din cate am inteles. La aceeasi lansare am vazut si cateva materiale promotionale pentru Far Cry 4, plus o serie de statui cu personaje din jocurile Assassin’s Creed si chiar si un cosplayer imbracat ca un personaj din noile jocuri.

Pot spune ca noile jocuri erau in cantitate suficienta, cateva zeci de unitati stand la dispozitia fanilor, inclusv pachetele speciale Collectors Edition Assassin’s Creed Rogue, care costa putin mai mult decat varianta standard. Pachetul include 3 litografii, un artbook, jocul, CD cu soundtrackul oficial si 2 misiuni single player exclusive. Si acum catre lansarea lui Far Cry 4, cu o mica oprire la debutul lui GTA 5 next gen de pe 17 noiembrie!

One Reply to “Lansare Assassin’s Creed Unity si Rogue in Romania: Galerie Foto si Video (Media Galaxy Orhideea)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.