Konami pregateste un nou joc Contra special pentru mobil!

Desi Konami este un pic de oaie neagra de cand a anulat Silent Hills, japonezii sunt gata sa se revanseze inviind un clasic al vremurilor de mult apuse. E vorba despre Contra, care va primi un nou titlu special pentru mobile.

joc contra mobil konami 2015

El va debuta pentru inceput in China, cu aportul operatorului Tencent. Se pare ca noul joc Contra va fi lansat atat pe iOS, cat si pe Android si speram sa il vedem si in Europa sau SUA. Avem de-a face cu un joc gratuit side scrolling aici, care nu are inca un titlu oficial. Shooterul va pastra tematica si stilul titlurilor clasice din serie, iar Konami a promis ca va mai reactiva din proprietatile sale intelectuale pentru a distribui noi titluri pe diferite platforme.

Intre timp, pentru cei care se intreaba cum o mai duce Konami, aflati ca ei au avut o luna septembrie extrem de profitabila, dupa ce au vandut 5 milioane de jocuri Metal Gear Soliv V: The Phantom Pain. Ultimul joc Contra a fost o porcarie care il avea pe Chewbacca in prim plan si se gasea in cadrul lui Star Wars Force Collection, gratuit in Play Store.

via IGN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.