LEGO Marvel Avengers Preview (PS4): jucariile prind viata in mod usor haotic, uneori frustrant (Video)

La cererea unor cititori am testat LEGO Marvel Avengers, joc proaspat lansat la final de ianuarie, in varianta de pe PS4. Aici puteti citi previewul sau, iar recenzia este si ea in pregatire, desi nu o sa fie foarte ampla, pentru ca m-am blocat dupa vreo 3 ore de gameplay.

levo marvels avengers joc ps4 preview in limba romana  (1)

Concentrand povestea filmelor Thor 2, Avengers 2 si Captain America intr-o capsula de gameplay acest titlu este un joc de actiune/aventura, care se bazeaza pe piese LEGO. Veti putea distruge cam orice din jur si reconstrui gadgeturi, tancuri sau diferite mecanisme care sa va ajute sa treceti peste un obstacol. Veti controla mai mereu 2 sau chiar 3 personaje, de obicei tandemuri precum Captain America si Iron Man, Iron Man si Hulk, Hawkeye si Black Widow sau alte asemenea duo-uri. Bataliile se dau in regim de button mashing, ca in God of War.

Va veti lupta cu inamici de la Hydra si cu acolitii lui Loki pentru inceput, iar ei vin sub forma de zeloti banali, in valuri sau turete si tot soiul de capcane si masinarii infernale. Problema cu LEGO Marvel Avengers e contextualitatea actiunilor. Practic se intampla des sa fiti nevoiti sa faceti o mutare speciala, un combo sau sa combinati piese dar doar intr-un anumit loc, semnalat de o fereastra ce indica butonul ce trebuie apasat.

levo marvels avengers joc ps4 preview in limba romana  (10)

Din pacate uneori acea fereastra nu apare chiar mereu cand trebuie si astfel ramanem in pom uneori si trebuie sa ghicim ce trebuie sa facem. Inca de la primele 2 minute de gameplay am ramas blocat si nici pana acum nu stiu cum trebuia sa sar peste acel rau. Grafica nu arata rau si am mai vazut jocuri LEGO in trecut, dar nici unul atat de crisp, de HD si de glossy.

Uitati-va numai la muschii lui Hulk si laserele lui Iron Man si veti intelege ce spun. Nivelele sunt impartite in segmente claustrofobice si mici, pline de capcane si inamici, dar ajungeti la un moment dat si in New York, intr-un univers demn de GTA. Despre asta mai vorbim in review, pana atunci va las cu un preview si cu faptul ca nu pot inca sa va recomand sa cumparati acest titlu, nici macar din postura de fan LEGO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.