The Walking Dead Michonne e cel mai nou joc Telltale de pe mobil, un spinoff binevenit (Video)

Daca tot Michonne s-a cuplat cu Rick Grimes (spoiler!), e cazul ca ninja-ul cu accent de Brooklyn sa primeasca propriul spinoff. Numele sau este The Walking Dead: Michonne si vine de la maestrii emotiilor emise via graphic novel, Telltale Games. Jocul costa 5 dolari si se afla in Play Store si App Store.

The Walking Dead Michonne joc iOS joc Android lansare  (1)

Daca The Walking Dead cel creat the Telltale cu cativa ani in urma e probabil cel mai deprimant joc pentru mobil creat vreodata, atunci trebuie sa intelegeti de ce ne intriga aceasta lansare. Suntem foarte putin familiarizati cu trecutul lui Michonne, avand numai crampeie din serial, precum faptul ca a umblat mult timp singura, cu 2 zombii fara falca de jos inlantuiti si si-a pierdut copilul si sotul din cauza virusului zombie.

The Walking Dead Michonne joc iOS joc Android lansare  (4)

Aparent va trebui sa luati o decizie uriasa chiar la inceput de joc, in buna traditie Telltale, care din nou va va face sa va simtiti loviti… right in the feels. Ca de obicei va trebui sa apasati pe replici de dialog, sa faceti quick time actions si sa gasiti obiecte care se potrivesc in anumite zone. De aceasta data manuim o sabie, deci acele quick time actions vor fi mai rapide.

Intreaga serie de episoade ar urma sa coste in jur de 15 euro, iar primul episod ocupa 800 MB. Jocul e disponibil si pe PC si console.

The Walking Dead Michonne joc iOS joc Android lansare  (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.