Cum a fost la lansarea lui Overwatch in Romania, la Media Galaxy (Video + Galerie foto)

Mare adunare, mare pe 24 mai la Media Galaxy Orhideea, unde incepand cu ora 18:00 a avut loc evenimentul de lansare a mult asteptatului titlu Blizzard Overwatch. In ciuda unei furtuni naprasnice am reusit sa ajungem la show si chiar a fost show. In primul rand numarul participantilor a sarit binisor de 200, as indrazni sa zic chiar 300 si cam fiecare a plecat acasa cu un premiu sau giveaway. Gasiti AICI galeria completa de 100 de fotografii de la eveniment.

lansare overwatch media galaxy romania eveniment blizzard poze (6)

S-au dat postere, insigne, statuete si au avut loc si concursuri, atat de gaming, cat si pur si simplu pe baza de noroc si alegerea unui numar din public. In fine, despre Overwatch stiti deja totul: e un proiect foarte ambitios Blizzard, care vrea sa fie noul IT FPS multiplayer, facand uitata amintirea lui Team Fortress 2. Include 21 de personaje carismatice, cu povesti incredibil de bine detaliate si impartiti dupa utilitatea in lupta, in personaje tank, ofensive, defensive sau de suport.

Luptele s-au dat pe PC, in regim de 6 versus 6 si baietii se fraguiau ca in povesti. Ce e drept unii au avut avantaj, caci jocul era in magazine inca de pe 23 mai seara si gamer maniacii probabil au facut level up peste level up deja. Am avut si un cosplayer in rolul lui Soldier 76, care si-a intrat excelent in atributii si a pozat cu publicul, fiind foarte prietenos, dar ramanand si badass.

lansare overwatch media galaxy romania eveniment blizzard poze (12)

Ce am remarcat la aceasta lansare e diversitatea si daca la FIFA sau Call of Duty, publicul tinta e clar nisat pe masculi intre sa zicem 13 si 30 de ani, aici am vazut copii, adulti, adolescenti, fete, femei, parca si niste bunici, deci Overwatch a starnit mare, mare interes. Recunosc ca am zambit cand erau strigati castigatorii sau cei inscrisi la multiplayer, pe refren de “Adevarat” si aluzii la Florin Salam, de la haiosul prezentator de la microfon.

lansare overwatch media galaxy romania eveniment blizzard poze (16)

Am vazut si ca pustii care participau la sesiunile de multiplayer chiar aveau skill si am remarcat si 2-3 care abia luau contact cu OverWatch prima oara si totusi s-au adaptat imediat la gameplay. Varietatea personajelor si abilitatilor e uriasa si deja preferatul meu este Roadhog, care a facut prapad cu carligul sau naravas. M-am indragostit si de Genji, care pare sa fie similar cu Gray Fox din Metal Gear Solid.

lansare overwatch media galaxy romania eveniment blizzard poze (10)

In fine, evenimentul a fost un succes si a avut spuma, culoare si savoare ca un capucino bun si asta in ciuda furtunii de afara.. Pentru ca stiu sigur ca am pozat cativa dintre voi gasiti in articolul legat de lansare si o mega galerie cu poze. Overwatch costa 199 lei pe PC si 249 lei pe console, iar noi testam versiunea de PS4 si revenim foarte curand cu un review!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.