Azi debuteaza Comic Con 2016, cea mai mare conventie de gaming din Romania; ESL e acolo, cu o zona retro si multe surprize

Astazi a debutat East European Comic Con, editia 2016, punctul de intalnire al pasionatilor de orice lucru perceput ca geeky, nerdy, retro, tech-cool si cum vreti voi sa le numiti. In general pasionatii de jocuri, super eroi, de YouTuberi si seriale ca Game of Thrones se vor afla la Romexpo in urmatoarele 3 zile. ESL (Electronic Sports League) se va ocupa cu distractia vizitatorilor de la East European Comic Con si in randurile urmatoare aflati ce si cum.

east european comic con 2016 program

In primul rand vom afla care sunt campionii South East Europe Championship pentru sezonul 3, in cadrul ESL Arena. Vor exista si turnee pentru amatori si veti putea vedea si meciuri demonstrative intre MVP-uri. La standuri se va gasi si o Zona Retro, cu console old school, calculatoare HC si alte bunatati, inclusiv masinarii de gaming steampunk si retro, pe care le veti putea testa.

O premiera in acest an la Comic Con e participarea militarilor Armatei Romane, cu un stand dedicat, plin de tehnica militara, uniforme si o expozitie de machete navale. Fanii League of Legends vor putea vizita un “sat” special si dedicat lor si se vor intalni cu Rioterii Amorsa, Shalhar sau ZexZex. Va avea loc si o parada de cosplay si un eveniment inedit va fi sesiunea de AmberJam, un game jam organizat de producatorul de jocuri Amber, in cadrul caruia echipe de programatori vor trebui sa creeze cat mai mult dintr-un joc.

Apoi mentorii vor alege cel mai bun proiect.

Editorii revistei NIVELUL2 se vor afla la ESL Arena si vor organiza un turneu de World of Tanks, in colaborare cu ESL Romania si Lenovo. Daca sunteti pasionati de FIFA, il veti putea intalni pe Ovidiu “Ovvy” Patrascu, campion european absolut la competitiile de esport axate pe FIFA. Blizzard va participa la Comic Con cu un stand axat pe OverWatch si va oferi concursuri, tombole, meciuri demonstrative si cosplay la fata locului.

Va exista si un turneu Overwatch cu premii de 1000 de euro cash, dar si hardware. Evident vor fi si meciuri de Counter Strike si o re-editare a duelului LOL dintre Riot Amorsa si Codin de la Creative Monkeyz.

Ne vedem la Romexpo si eu voi fi baiatul cu tricou cu Batman si care filmeaza mereu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.