Crash Bandicoot revine pe console, atat intr-un joc Skylanders, cat si in titlurile originale remasterizate pentru PS4

Cei care nu se holbeaza cu pupila dilatata la Watch Dogs 2 si alte bunatati de la E3 2016 trebuie sa afle ca un gigant al platformerelor e pe cale sa redevina relevant. Batranul Crash Bandicoot e gata de revenire, atat in titlurile originale ce vor fi remasterizate pe PS4, dar si in Skylanders Imaginator.

Skylanders Imaginators_Crash 1

Crash va fi un personaj Skylander important si va primi propriul sau action figure. Activision a promis si ca titlurle clasice Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back si Crash Bandicoot: Warped vor fi remasterizate pentru PS4 si disponibile in 2017. Ultima oara cand am jucat Crash, el aparuse pe PSP, dar era doar o umbra a titlurilor fantastice de la inceputul anilor 2000.

SI_Ilus_CrashBandicoot_FINAL_NoBKGD_NoGLOW

Am asteptari mari de la titlurile viitoare, mai ales ca mi-am petrecut veri intregi jucand Crash Bandicoot, fix in prag de examen de capacitate. Revenind la Skylander Imaginators, in acel titlu Crash va sari pe cutii TNT, va folosi un lansator de rachete si va avea si o putere speciala Sky-Chi, folosind un yo yo pentru atac.

Acest joc va sosi pe Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 si Nintendo Wii UI pe 14 octombrie, oferind si suport pentru cele peste 300 de jucarii Skylanders din jocuri ale acestei serii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.