Transformers Earth Wars Preview (Android): Inca un o clona de Clash of Clans, si Star Wars Commanders, cu content delicios totusi

Pe de o parte sunt suparat ca si Transformers a luat-o pe urmele lui Call of Duty Heroes si Star Wars Commanders, pe de alta parte, OMG UN NOU JOC TRANSFORMERS. Da stiu, caps lock, tipete, bucurie etc, dar hai sa ne temperam putin. Jocul il gasiti in Play Store gratuit si mai jos aflati primele impresii.

Transformers Earth Wars preview joc android firstplay ro (1)

Avem o baza pe care o umplem cu cladiri si structuri defensive si o serie de roboti pe care ii trimitem la vanatoare de resurse. Ei se vor duela mai degraba cu turete, decat cu alti roboti si va trebui sa distrugem baze inamice in campanie si apoi in PvP. Jetfire, Ironhide, Bumblebee si Starscream, toate personajele celebre din Transformers sunt aici, cu animatii foarte aratoase pentru transformarile din timpul luptelor.

Transformers Earth Wars preview joc android firstplay ro (8)

Avem 3 currency-uri la dispozitie, printre care si alloy sau energon. Cyber Coins servesc ca moneda freemium, care e greu de obtinut si e primita mai degraba pentru achievementuri. Batallile va vor costa resurse, specific pentru un freemium si va trebui sa asteptati atunci cand nu aveti destule resurse Vom putea doar sa plasam pe harta robotii si atat, nu avem control asupra lor.

Din cate am vazut putem doar declansa puterile speciale ale roboteilor si apoi sa savuram lupta. Mare atentie cum spawnati Autobotii sau Decepticonii, pentru ca in vreme ce ei vor fi ocupati cu o cladire, turetele vor tot trage spre ei. De defensiva voastra se ocupa zidurile, tunurile, turetele laser, mortarul si altele, dar toate deblocate dupa cateva ore de joc.

Transformers Earth Wars preview joc android firstplay ro (7)

Atuul urias al acestui joc il reprezinta contentul original, muzica si animatiile robotilor. Ele or fi delicioase, dar sunt un skin peste un schelet deja arhicunoscut si ras-aplicat de la Boom Beach si Clash of Clans incoace. Pot recomanda jocul asta doar fanilor hardcore Transformers si cam atat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.