Spellbinders Preview (Android): animatii Tim Burton pe un concept Clash Royale orizontal (Video)

Initial m-a intrigat faptul ca cititorii imi recomandau jocul Spellbinders, cu multa caldura de altfel, apoi am inteles de ce: e foarte similar cu Clash Royale. Diferenta e ca se desfasoara pe orizontala si are un concept interesant de tunuri la mijloc.

Spellbinders preview in limba romana joc android (1)

Titlul e gratuit in Play Store si are o grafica si personaje in stilul animatiilor lui Tim Burton. Totul e dark, dar si haios si avem creaturi ale padurii, copaci animati, schelete supte la fata (cum altfel, doar nu obeze?!) si cu par verde. Fiecare unitate pe care o invocam cheltuie energie dintr-o bara in zona inferioara si de asemenea fiecare unitate are o serie de puncte de viata, pe care trebuie sa le luam in calcul cand o aruncam contra unui rival cu mult asau putina viata.

Spellbinders preview in limba romana joc android (10)

Putem arunca si cu vraji, de la Freeze si Fireball, la Life si Arcane Bolt, plus multe altele deblocabile. Acele tunuri de la mijlocul hartii pot fi capturate si folosite pentru a trage in inamic, respectiv pentru ca el sa traga in voi. Inca nu imi e clar daca avem si PvP in acest joc, dar ar fi pacat sa nu. In acest preview cel putin nu am vazut asa ceva.

Retineti si ca daca veti controla toate tunurile de la mijloc, ele vor face overcharge si vor da damage masiv. De remarcat ca acele tunuri trag doar in “cetatea” inamica nu si in unitatile nervoase cu satar mare ce vin spre noi. Nu sunt chiar extrem de impresionat de varietatea unitatilor, Clash Royale stand mai bine, dar Spellbinders oferind mai multe la inceput.

Mai multe aflati din video preview, dar pot sa zic ca merita incercat jocul si ca probabil ar obtine o nota peste 8.5 de la noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.