The Godfather primeste un joc de strategie gratuit pentru mobile

Desi au trecut cateva decenii de la ultimul film din seria “The Godfather”, fascinatia pentru mafie nu pare a muri prea curand. Si daca Mafia 3 a avut un joc slab de tot asociat pe mobil, macar ne consolam cu un titlu original The Godfather.

El a debutat in Play Store in aceasta saptamana si e gratuit in magazinul de aplicatii. Din ce am inteles acesta ar fi primul titlu oficial Godfather de pe mobil, ceea ce ma surprinde, la cate clone si remake-uri de jocuri cu mafie au tot aparut. Veti aduna o echipa de macaronari nervosi si veti incepe sa extindeti imperiul familiei Corleone, in ceea ce pare sa fie un base builder clasic.

Pe numele sau complet The Godfather: Family Dynasty, acest titlu a debutat fara mare tam tam. Veti aduna resurse, primi taxa de protectie, face comert si evident exista si lupte. Artworkul arata binisor si ar trebui sa separe jocul de restul builderelor. Actiunea se petrece in 1945 si va pune in pielea unui banal mafiot de duzina din armata lui Don Vito Corleone, dar unul aflat in ascensiunea spre a fi Nas.

Veti upgrada cladiri si arme, imbunatati skill-uri si mobiliza noi echipe de mafioti. Veti alterna intre harta orasului si harta imperiului Corleone pentru a va evalua evolutia. Un urias avantaj e ca nu avem timere pentru cladiri, cel putin in prima faza. Retineti ca nu va veti implica in lupte direct, ci doar le veti planui la nivel strategic.

Gasiti jocul in Play Store si App Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.