Serialul Stranger Things primeşte joc de mobil, disponibil gratuit pe Android şi iOS

Vă era dor de un joc cu grafică 8 bit şi poveste bună? Fix asta oferă Stranger Things: The Game, titlu asociat celebrului serial Netflix care a făcut furori anul trecut. De altfel serialul se şi pregăteşte de debutul sezonului 2 în următoarele săptămâni.

Stranger Things: The Game poate fi descărcat gratuit pe iOS şi Android şi este fix acel tip de RPG care în anii 80 ar fi făcut furori. Sezonul 2 al serialului debutează pe 31 octombrie şi are parte de foarte mult hype. Titlul este de tip Top down şi va permite să controlaţi personajul ofiţerului Hopper. Misiunea sa este de a găsi cei 4 copii dispăruţi, explorând oraşul Hawkins.

Evident aveţi puzzle-uri de rezolvat şi trebuie să vă bateţi şi cu creaturile din universul Upside Down. Veţi găsi o grămadă de aluzii la momente din serial, obiecte de acolo şi colectionabilel la greu. Păstrând obsesia şi competitivitatea sălilor arcade de jocuri, a fost inclus şi un leaderboard aici, pentru speed run-uri şi alte provocări de gen. E nevoie de un terminal cu minim iOS 9 şi Android 4.4 pentru a juca acest joc.

Jocul ocupa în jur de 347 de MB şi este un action adventure care se petrece în 1984. Veţi atuna Eggos şi Gnomes şi veţi interacţiona cu faimoasa Eleven în laboratoarele creepy ale guvernului. Fiţi siguri că revenim cu review!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.