Into the Dead a fost unul dintre jocurile cu zombii cele mai originale testate de mine în ultimii ani. Combină ideea de survival horror, cu o grafică creepy gen Limbo, plus o abordare first person şi un endless runner. Acum e momentul pentru Into the Dead 2, care tocmai a sosit în Play Store şi App Store.

E gratuit evident şi arata uimitor. Are şi In App Purchases de la 0.99 la 54.99 dolari. Pe iOS ocupa în jur de 600 MB, deci e măricel pentru un runner. Primul Into the Dead a atras lejer peste 70 de milioane de descărcări, creând un fanbase solid. Neo zeelandezii de la PikPok ne aduc acum Into the Dead 2, cu o grafică upgradata, plus o poveste de această dată.

Jucăm în rolul unui bărbat care vrea să îşi salveze familia, în vreme ce e fugărit de zombii în stil 28 Weeks Later. 7 capitole sunt incluse în joc şi 60 de nivele, fiecare cu provocări proprii. În primul joc nu aveam nivele ci trebuie să alergăm iar şi iar, luând-o de la zero dacă muream. Se vede că dezvoltatorul a primit ceva fonduri serioase, pentru că avem până şi filmuleţe şi o coloană sonoră pe bază de country.

Nu putea fi Into the Dead fără un revolver şi o arbaletă. Din ce am văzut acum avem o extra soluţie, dacă suntem apucaţi de zombie putând totuşi să le băgăm un cuţit în cap, în stil Walking Dead. Ne putem lua şi animalul de companie cu noi şi am văzut şi nişte SMG-uri badass în trailer. Fiecare armă poate face level up şi veţi aduna şi cărţi de joc. PikPok promite finaluri multiple pentru joc şi noi zone, precum baze militare, câmpuri părăsite şi zone petroliere.

Vor exista şi evenimente zilnice şi challenge-uri.

Into the Dead 2 readuce apocalipsa zombie pe mobile, în cel mai cool mod posibil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.