Jocurile de la Vector Unit îmi sunt super familiare, pentru că le-am folosit des la Mobilissimo.ro ca titluri benchmark pe telefoane. Chiar mă întrebam când o să vedem un nou Riptide GP, dar în locul său primim noul Beach Buggy Racing 2. Jocul este gratuit in Play Store şi mă duce cu gândul la Mario Kart, Sonic Racing şi Angry Birds Go.

E interesant că un joc care va stârni ceva pasiuni a debutat fără mare tam-tam şi fără teasere sau beta-uri şi preview-uri. Faţă de predecesor, care era foarte barebones, dar avea reflexii şi fizică bună, acesta este un joc complet. Are un feeling 3D sporit, mai multe powerupuri, mai multe maşini şi circuite mai lungi.

Sunt şi mai mulţi şoferi de deblocat, plus mai multe hărţi. Ştiu că predecesorul avea doar o plajă şi cam atât, plus minus ceva racing în peşteri, pentru ca băieţii să îşi flexeze muşchii pe partea de iluminat 3D indoor. Acum vom goni în Vestul Sălbatic, pe la piramide egiptene, castele cu dragoni şi nave cu piraţi. Văd că au făcut şi ceva obiecte destructibile şi hărţile sunt foarte late şi cu multe “benzi” pe care să o iei.

Beach Buggy Racing a ajuns la 70 de milioane de jucători internaţionali, iar urmaşul aduce noi moduri de joc, content nou şi un mod de competiţie online şi turnee. În spatele său se afla Vector Engine şi NVIDIA PhysX. 45 de powerupuri sunt incluse, precum Chain Lightning, Donut Tires, Boost Juice şi Killer Bees.

Se pot debloca 40 de maşini, care pot fi personalizate. Jocul se descarcă gratuit din Play Store.

Beach Buggy Racing 2 este un nou joc de curse care vrea să fie Mario Kart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.