Burnin’ Rubber Crash n’ Burn vrea să fie un soi de Burnout pe mobil

Unul dintre jocurile pe care le-am jucat exagerat de mult pe consola PSP a fost Burnout. Culmea e că mă motiva maxim o melodie a lui Avril Lavigne să rup maşinile în două, dar şi câteva piese ceva mai hardcore de pe soundtrack. De la Burnout încoace elemente ale jocului au fost împrumutate de NFS şi seria Asphalt, iar acum avem un titlu care se întoarce la originile destructive ale jocului: Burnin’ Rubber Crash n’ Burn.

Titlul este gratuit in Play Store şi se bazează pe ciocniri şi loviri ale adversarilor la viteză maximă. Nu are chiar cea mai bună fizică sau grafică din lume şi îmi aduce un uşor vibe de Crazy Taxi. Maşinile au tuninguri nebuneşti, cu tot felul de motoare şi mitraliere montate. Cumva pare să fie un verişor de Carmageddon, la pachet cu nişte rampe în stil Asphalt 8 de pe care să zburăm.

Din ce am înţeles aveţi un oraş de mari dimensiuni la dispoziţie în care să rulaţi şi o mare varietate de automobile. Am văzut în trailer şi o maşină de pompieri, autobuz şcolar şi o camionetă, plus câteva maşini sport. Producătorul nu se ascunde: acest titlu este un tribut pentru Burnin’ Rubber 4. Avem şi boosturi şi powerupuri care să crească destructivitatea experienţei.

Unele se găsesc pe circuit. Cel mai tare lucru e faptul că puteţi să o luaţi razna şi să distrugeţi totul în jur, inclusiv maşini de pe contrasens şi bucăţi de oraş, aşa că aspectul de racing e secundar sau chiar terţiar. Jocul e gratis aici.

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.