Superbul joc Oddmar de pe iOS ajunge pe Android gratuit

Oddmar a fost numit în repetate rânduri “jocul anului 2018”, cel puţin pe mobil si pe App Store. Este un platformer pe bază de vikingi, care pare inspirat de o combinaţie între Rayman şi Badland. Culmea e că el costă 24 de lei pe iOS, dar tocmai a sosit gratuit pe Android.

Ceva îmi spune totuşi că are reclame sau că poţi să joci doar o parte din el şi apoi plăteşti. Din ce am înţeles jocul ar fi în beta pe Android, aşa că nu e chiar 100% gata. Oddmar spune povestea unui viking cu acelaşi nume, care pleacă din sătucul sau în lumea largă. Pe parcursul aventurii sale luăm contact cu mitologia nordică, creaturi mitice şi un artwork superb.

Imaginaţi-vă un soi de Asterix şi Obelix desenate ceva mai întunecat şi în stil Ubisoft UbiArt. Totul pare desenat de mână şi da senzaţia că joci un comic book. Vikingul foloseşte toporişti şi un atac de sus în jos, plus se bate cu goblini şi orci uriaşi în boss battles. Are şi suport pentru controller şi cutscene-uri animate la nivel de consola PSX sau PS2.

Controlul este foarte intuitiv, cu butoane de salt, alergat şi un soi de Hulk Smash, pe lângă atacul cu toporul. Din ce am înţeles echipa din spatele lui Leo’s Fortune şi Dark Nebula a creat acest joc, deci are şi ceva pedigree. Musai de descărcat şi încercat, de aici.

via Droid Gamers

2 Replies to “Superbul joc Oddmar de pe iOS ajunge pe Android gratuit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.