PUBG Mobile tocmai a primit un mod de joc pe care toată lumea îl aştepta, Team Deathmatch. El este disponibil deocamdată doar în versiunea beta a jocului şi exclusiv pe Android. Avem detalii mai jos.

Puteţi juca team deathmatch în mod first person sau third person, iar acest update (0.13.0) mai aduce şi posibilitatea de a lăsa urme în zăpadă şi noi zombii în modul Survive Till Dawn. Mai apare şi un nou boss la The Abandoned Factory. PUBG Mobile a ajuns recent la sezonul 7, care a adus un nou Royale Pass, EZ Mission License, bărbi pentru personaje şi alte câteva noutăţi.

A sosit şi o nouă armă Skorpion, care vine pe toate hărţile, iar gamerii din Orientul Mijlociu au primit servere dedicate. Revenind totuşi la modul Team Deathmatch, e clar ce încearcă Tencent să facă aici şi anume să contracareze sosirea lui Call of Duty Mobile, care a venit în India în faza beta şi a fost bine primit. Are la rândul său Team Deahmatch, Frontline, Seek and Destroy şi alte câteva moduri populare din shooterele clasice.

În PUBG Mobile Team Deathmatch include echipe de până la 4 jucători pe o hartă mică, unde eşti respawnat după ce eşti ucis. Scopul este să ajungi la cât mai multe kill-uri într-un timp limită înaintea echipei adverse. În beta 0.13.0 mai găsiţi şi opţiunea de a separa butoanele de Jump şi Climb, aşa încât să vă ascundeţi în spatele unor obiecte fără să vă mai urcaţi pe ele din greşeală.

Modul Zombie primeşte 4 noi zombalai, o ceată îngheţată de la mână cu azot lichid care persistă mai mult şi o fabrică abandonată cu multe resurse şi un nou boss.

via dotesports

PUBG Mobile primeşte un mod Team Deathmatch în versiunea sa beta
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.