FIFA 20 Mobile s-a lansat; Iată ce aduce noul joc pentru Android, iOS

Nu ştiu cum a trecut ştirea asta pe sub radarul nostru, dar se pare că s-a lansat FIFA 20 Mobile. A debutat cu câteva zile în urmă, pe iOS şi Android şi e mai degrabă un nou sezon de FIFA Mobile, decât un joc complet nou. Hai să vedem totuşi că sunt noutăţile.

Evident jocul este gratuit şi păstrează în mare aceleaşi moduri ca şi predecesorul. În continuare pornim cu câteva cartonaşe cu jucători cu rating 50-60 şi trebuie să creăm echipa perfectă, cu chemistry maxim şi rating maxim. Vestea bună e că în acest joc ne putem provoca prietenii la meciuri 11 versus 11 în timp real. Apar şi peste 650 de challenge-uri contra unor cluburi reale, plus noul mod Division Rivals.

Am înţeles că ar fi şi un mod special în care foloseşti primul 11 păstrat din sezonul trecut (Legacy Mode). Vom avea şi bonusuri zilnice acordate pentru completarea unor obiective. Un exemplu este câştigarea a 3 meciuri spre exemplu. Au fost păstrate modurile VS Attack şi Head to Head, dar şi competiţiile săptămânale. Acele Weekly Leaderboards sunt bazate pe Weekly Points, obţinute în urma câştigării de meciuri.

Poţi promova într-o divizie nouă, care va schimba deci leaderboard-ul. Vei continua şi să aduni “fani” ca monedă de schimb pentru a urca în divizie, dar şi “cupe”. Am înţeles că poţi debloca şi jucători iconici, precum Zinedine Zidane, Ronaldinho sau Thiery Henry. Peste 550 de echipe sunt incluse şi 650 de noi challenge-uri în zona World Tour.

Iar cine vrea o alternativă trebuie să ştie că PES Mobile 2020 vine în octombrie…

FIFA 20 Mobile se descarcă de AICI pe iOS şi AICI pe Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.