NFS Heat se lansează în România pe 8 noiembrie la Media Galaxy Orhideea

Cel mai nou joc Need for Speed e la doar câteva zile distanţă de marele său debut. E vorba despre NFS Heat, care primeşte şi un eveniment de lansare în România. Este un moment cam ghinionist pentru EA, pentru că tot pe 8 noiembrie mai vine şi Death Stranding, deci o să îi fure din hype. Cine e totuşi mai mult cu cursele decât cu curierii poate participa la evenimentul de lansare de la Media Galaxy Orhideea.

Începe la ora 18:00 pe 8 noiembrie şi tine până la ora 21:00. Au fost promise şi surprize şi nu m-ar mira să vedem ceva concursuri. Puteţi juca şi jocul la faţa locului pe console şi ca de obicei cumpărătorii jocului vor participa la o tombolă cu premii (nimic anuntat, doar speculez). Noul NFS este un joc de curse open world, cu acţiune care se petrece în Palm City. Aceasta este o versiune derivată din Miami, plus periferii.

Jocul ajunge pe PS4, Xbox One şi PC şi are atât mod single player, cât şi multiplayer. Faţă de Payback, nu avem ciclu de 24 de ore şi noapte-zi, dar putem să schimbăm din opţiuni momentul zilei. NFS Heat include 127 de automobile, de la 33 de producători, iar Ferrari revine în sfârşit în joc după ce a absentat din NFS Payback. Se pare şi că acest titlu nu are nici loot boxes şi nici cartonaşe cu upgrade-uri. Upgrade-urile sunt deblocate prin câştigarea de curse şi reputaţie.

Palm City are 20 de districte, inclusiv o zonă uriaşă de filtrare a apei, unde poţi face salturi impresionante şi căuta scurtături pentru a scăpa de poliţie. E şi un circuit special oval în stil NASCAR, plus un circuit forestier cu secţiuni de drift. Vom avea şi customizare high end a maşinii, plus o promisiune de “naraţiune imersiva”.

Pe 19 august EA a lansat şi aplicaţia de mobil NFS Heat Studio, care îţi permite să personalizezi maşina de pe telefon şi să o imporţi în joc. Mai multe detalii despre eveniment aveti aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.