Final Fantasy 7 Remake are demo-ul disponibil acum în PlayStation Store

Cel mai aşteptat joc al primăverii, poate al anului dacă e să exagerez puţin are în sfârşit un demo disponibil pe PS4. E vorba despre Final Fantasy 7 Remake şi găsiţi demo-ul gratuit via PSN. Jocul full va sosi pe 10 aprilie, mă rog, full e mult spus, mai degrabă primul episod, cel cu Midgar.

Demo-ul îţi permite să joci primul capitol al remake-ului Final Fantasy VII, cu Cloud şi Barrett care pun o bombă la Mako Reactor 1. E o ocazie bună să încercăm noul sistem de luptă şi să admirăm grafica fresh din cutscene-uri. Din ce am auzit până acum la cei care au încercat demo-ul, cantitatea de gemete şi mormăieli a personajelor e uriaşă. Cine ia demo-ul va primi şi o temă exclusivă de PS4, disponibilă pentru download de pe 11 aprilie.

Vestea bună e că demo-ul ocupa puţin, doar 7.59 GB. Progresul din misiune nu va fi păstrat în joc, în cazul în care vă întrebaţi. Practic jucaţi până la prima bătălie cu acel boss păianjen robot, care ar trebui să arate badass pe un PS4 Pro. O să aveţi ocazia să îi cunoaşteţi în această primă misiune atât pe Barrett (al cărui nume e inspirat de un artist din Pink Floyd), cât şi pe protagonistul cel tăcut şi blond Cloud Strife. Nu mai ţin minte exact, dar cred că ar trebui să apară şi Tiffa.

Clar apar soldaţii Shinra, care ar trebui să fie mega uşor de bătut, pentru că sunt al naibii de neîndemânatici. În rest mai cunoaştem membrii organizaţiei teroriste Avalanche, care vor să “elibereze planeta” de generatoarele Mako care îi sug sufletul în metropola Midgar. Sunt curios daca mai punem Materia in sloturi pe arme.

Revenim cu impresii!

via Metro.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.