Dead by Daylight vine pe Android şi iOS în această primăvară

Unul dintre cele mai populare jocuri horror survival asimetrice din lume, Dead by Daylight e gata să ajungă şi pe mobil. Va sosi pe Android şi iOS în această primăvară, deşi a fost anunţat încă din iunie 2019, doar că producătorii săi au ratat deadline-ul.

Nu suntem prea optimişti, pentru că aşteptăm Apex Legends pe mobil de peste un an, poate chiar 2. Vă puteţi între timp pre înregistra pe Google Play Store sau pe site-ul dedicat, deblocând recompense speciale în DbD. Iată-le:

  • Tier 1 (500K): Weekend T-Shirt; Surf Tone; Hooded Training Top; Two-tone Coat; The Scarecrow; 2000 Iridescent Shards.
  • Tier 2 (750K): Watermelon Pants; Sports Leggings; Red Flash Boots; Marked Spike Maul; 3000 Iridescent Shards.
  • Tier 3 (1M): Preppy Flat cap; Jogging Headband; Colorful Headscarf; Bill Overbeck; 5000 Iridescent Shards.

Ştiu că avem deja o clonă pe mobil, Identity V, dar nu se compară cu originalul. Mă refer la senzaţia de panică atunci când killerul vine spre tine şi te târăşte spre cârlig pentru a te agăţa acolo. Sau momentul când pui capcane şi cineva se prinde în ele. Un killer vânează 4 prieteni care încearcă să scape şi tu poţi să fii unul dintre prieteni sau killerul, fiecare cu abilităţi speciale. Unii se refac mai repede, alţii aleargă mai rapid, pun capcane, au un fel de sonar etc

Pe PC şi console jocul are 15 milioane de jucători şi e foarte adictiv. Nu există cross platform play între consolă şi PC şi probabil nici între mobil şi variantele de PC/consola.

https://www.youtube.com/watch?v=-Y06hEBeY0I&feature=emb_title

via Phone Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.