Call of Duty Mobile va primi Gulag-ul din Warzone în curând, alte noutăţi

Call of Duty Mobile are un mod Battle Royale cam neglijat dacă mă întrebaţi pe mine. Are aceeaşi hartă obosită din octombrie, dar măcar acum e gata să primească ceva nou. E vorba despre Gulag-ul din Warzone. Avem şi alte noutăţi, care se pregătesc pentru sezonul 7 şi le aflaţi mai jos.

Serverele COD Mobile au fost actualizate cu refernte la Gulag şi au apărut chiar gameplayuri pe YouTube care prezintă Gulag ca hartă nouă. În Warzone gamerii trimişi în Gulag se duelează în meciuri scurte 1 vs 1 pentru o şansă de a se respawna în joc. Încă nu e clar dacă Gulag vine la fel şi pe mobil sau va fi pur şi simplu o hartă nouă. Alte zvonuri afirmă că Timi şi Activision vor adăuga în sfârşit un Training Mode în joc. Chiar şi după 6 sezoane tot nu aveam aşa ceva pentru a ne îmbunătăţi skill-urile.

Ar putea sosi în Sezonul 7, încă din beta. Faţă de PUBG Mobile, noua hartă de antrenament din COD Mobile ar fi mai mică, gândită pentru exersat ţinta mai degrabă decât a învăţa întregul joc. Poţi trage în ţinte fixe sau mobile şi ai toate armele la dispoziţie.

Noul Season 7 Beta va mai aduce şi tancuri, iar harta “Isolated” din Battle Royale se face mai mare. Se adăugă şi o clasă nouă după Poltergeist de această dată un “Smoke Bomber”. Ni se pregătesc şi arme noi, DL Q33, dar şi HBRa3.

În iunie încep şi calificările pentru etapa finală din Call of Duty World Championship, iar prima etapa a fost încheiata weekendul trecut.

via Gamespot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.