Silent Hill ajunge în Dead by Daylight cu 2 personaje noi, o hartă, coloană sonoră

Behaviour Interactive, creatorul Dead by Daylight le face o bucurie fanilor Silent Hill aducând personaje din celebra serie Konami în DBD. Luna viitoare veţi putea juca cu legendarul Pyramid Head ca Killer, dar şi cu enervanta Cheryl Mason ( fata din SH 1, Heather din SH 3) ca Survivor.

Noul content a fost anunţat pe site-ul DBD, iar jocul a atins un prag important pe 26 mai, împlinind 4 ani de existenţă. DLC-ul Silent Hill vine pe 16 iunie şi va fi disponibil în jocurile DBD de pe PC, Xbox One, PS4 şi Nintendo Switch. În plus veţi putea juca pe o hartă nouă, Midwich Elementary School, o şcoală din oraşul Silent Hill în care s-au petrecut multe grozavii in primul joc din serie. Încă nu e clar dacă update-ul va afecta şi varianta de mobil, dar mi-ar plăcea să văd asta.

Atacurile lui Pyramid Head vor fi diferite de cele ale celorlalţi killeri din joc. Va fi un atac ranged, care aminteşte de cel al lui Scorpion din Mortal Kombat. E practic un soi de lanţ cu cârlig care va trage supravieţuitorul spre tine. Pe lângă acest atac ranged, Pyramid îşi poate folosi şi săbioiul demn de Cloud Strife din FF VII să sape un soi de tranşee. Survivorii vor avea dificultăţi în alerga pe lângă ele. O schimbare cam polarizanta e faptul că monstrul din Silent Hill nu atârnă victimele pe cârlig, ci le va trimite în “Cage of Atonement”.

Poate crossover-ul meu preferat este colaborarea dintre compozitorul Akira Yamaoka (care a creat capodopere drept coloane sonore Silent Hill) şi Michael F April, compozitorul Dead by Daylight. Ei vor crea un theme song nou pentru Dead by Daylight inspirate de Silent Hill. E al doilea crossorver mare pentru joc după Left 4 Dead în 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.