FIFA 21 îşi prezintă cluburile, ligile de fotbal şi stadioanele; Din păcate nu avem demo

Din ciclul “una caldă şi una rece”, EA Sports a anunţa detalii despre cluburile, ligile de fotbal şi stadioanele din FIFA 21. În acelaşi timp a anunţat şi o veste proastă: nu vom avea demo de FIFA 21 deloc în acest an. Aflaţi şi că printre ligile naţionale de fotbal disponbile în FIFA 21 se numără şi Liga 1 din România. Pot doar să sper că au trecut şi ei la 16 echipe (chiar au trecut apropo, my bad).

FIFA 21 oferă peste 17.000 de jucători şi peste 700 de echipe, la care se adaugă 90 de stadioane şi peste 30 de ligi naţionale de fotbal. Este oferit acces şi la unele dintre cele mai populare competiţii globale, de la UEFA Champions League la CONMEBOL Libertadores, care apropo are loc în aceste zile. Printre stadioanele incluse se numără Parc de Princes, San Siro, Anfield şi Santiago Bernabeu. Au fost incluse 5 stadioane noi, iar un al şaselea se pregăteşte de lansare.

VOLTA continuă să fie prezent şi include 5 locaţii noi: Sydney, Paris, Dubai, Sao Paulo şi Milano.

Recent am aflat rating-urile a top 10 şi top 100 jucători din FIFA 21, cu Messi pe primul loc. Jocul se lansează pe 9 octombrie, iar cine cumpără jocul pe PS4 sau Xbox One primeşte upgrade gratuit pe PS5 şi Xbox Series X, fără costuri extra.

Toate cluburile din joc se văd aici, iar toate stadioanele apar aici.

One Reply to “FIFA 21 îşi prezintă cluburile, ligile de fotbal şi stadioanele; Din păcate nu avem demo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.