EA Sports anunţă rating-urile celor mai buni 100 de jucători din FIFA 21

Suntem la doar câteva săptămâni distanţă de lansarea lui FIFA 21 şi încep să apară cele mai noi informaţii despre joc. Spre exemplu, tocmai au devenit oficiale rating-urile celor mai buni 100 de jucători din noul simulator Electronic Arts. Mai jos vedeţi şi un top 10 al acestor jucători, cu Messi în frunte.

Clasamentul celor mai buni 10 jucători din FIFA 21 îi include pe:

  1. Lionel Messi, FC Barcelona (93)
  2. Cristiano Ronaldo, Piemonte Calcio (92)
  3. Robert Lewandowski, Bayern Munchen (91)
  4. Kevin De Bruyne, Manchester City (91)
  5. Neymar Jr., Paris Saint-Germain (91)
  6. Jan Oblak, Atletico de Madrid (91)
  7. Virgil van Dijk, Liverpool (90)
  8. Kylian Mbappé, Paris Saint-Germain (90)
  9. Mohamed Salah, Liverpool (90)
  10. Sadio Mané, Liverpool (90)

Chiar dacă Barca a mâncat bătaie de la Bayern cu 8-2 şi Messi a tot fost pe picior de plecare de la echipa catalană (dar nu a mai plecat), Lionel rămâne pe locul întâi că rating. El are 93 de puncte, urmat de Cristiano Ronaldo cu 92 şi Robert Lewandowski cu 91. Neymar e pe 5, iar singurul portar din top este este Oblak. Avem şi un fundaş pe listă, Van Dijk, care şi-a continuat forma bună la Liverpool. Liverpool mai dă încă doi oameni în acest top 10, pe Sadio Mane cu 90 şi Salah, tot cu 90.

Mbappe e cel mai tânăr de pe listă, cu rating 90 şi un uriaş Pace de 96. Acelaşi Kylian Mbabppe a fost anunţat cu câteva luni în urma drept starul de pe coperta jocului FIFA 21. Întregul clasament cu top 100 de jucători FIFA 21 se poate vedea AICI. EA Sports FIFA 21 va continua să dezvăluie calificativele din acest an într-o campanie specială care va stârni interesul fanilor şi va oferi indicii în zilele ce urmează cu privire la scorurile jucătorilor.

M-am uitat de curiozitate în top 100 şi nu avem nici un jucător român acolo din păcate. Erling Haaland este pe locul 100 cu un salt spectaculos de 10 puncte de anul trecut de la 74 la 84 rating. Vă reamintesc că FIFA 21 se lansează pe 6 octombrie şi că a fost dezvoltat parţial şi de către EA Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.