GeForce Now îţi oferă Watch Dogs Legion direct din cloud, cu DLSS şi ray tracing + 5 jocuri noi

La finalul săptămânii trecute NVIDIA a anunţat noua serie săptămânală de jocuri care vor sosi în GeForce Now… sau mai bine zis care au sosit deja. În fruntea lor se află Watch Dogs Legion, care se poate juca din cloud cu grafică ray traced şi DLSS. Avem şi alte jocuri noi şi detalii mai jos.

GeForce Now include acum Watch Dogs Legion, care a debutat la final de octombrie şi ne oferă o acţiune în Londra distopică, într-o epocă nouă Big Brother. Avem un atac cu bombe pus în cârca DedSec şi posibilitatea de a juca cu orice personaj dorim. 20% din hartă este realizată de Ubisoft România, care a primit deja felicitări pentru munca sa. S-a implicat şi în zona de multiplayer.

Dacă sunteţi curioşi ce alte jocuri mai sunt disponibile în GeForce NOW, puteţi arunca o privire aici. Lista include peste 650 de jocuri. Am aflat şi că Apex Legends Sezonul 7 vine pe GeForce Now în această săptămână şi a sosit şi o ofertă specială: cumpără un GeForce RTX 3070 şi primeşti un an de GeForce Now Founders membership.

Iată cum arată lista de jocuri noi pe săptămâna trecută:

Nou pe GeForce NOW:

  • Watch Dogs: Legion (lansare în aceeași zi ca pe Epic Games Store și Ubisoft Connect— Oct. 29)
  • Blair Witch (Noul joc gratuity de pe Epic Games Store)
  • Xuan-Yuan Sword VIII (lansare nouă pe Steam)
  • Ghostrunner (lansare nouă pe Steam)
  • Autonauts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.