Assassin’s Creed Valhalla ajunge pe Android prin GeForce Now + alte jocuri noi pe platformă

De abia a venit Assassin’s Creed Valhalla pe console (inclusiv next gen) şi PC şi iată-l venind şi în cloud. E vorba despre serviciile de cloud de la NVIDIA, mai bine zis GeForce Now. Veţi putea juca AC Valhalla pe orice PC, Mac, terminal Android şi Chromebook sau Shield TV. Şi asta cu grafica de top mulţumită lui GeForce NOW.

Assassin’s Creed Valhalla ne duce la finalul anilor 800, atunci când vikingii invadau Anglia. Vom juca cu Eivor, un viking asasin care face parte din şleahta lui Ragnar. Vom putea personaliza personajul nostru (masculin sau feminin), am înţeles că avem şi o latură de construcţie de comunităţi şi combo-uri brutale. Şi nici măcar nu trebuie să ai un PC hardcore pentru a îl juca, pentru că greul e dus de serverele NVIDIA. Veţi putea captura din joc via NVIDIA Highlights, care foloseşte tehnologie din cloud de recunoaştere a imaginilor şi tiparelor pentru a identifica şi captura fiecare bătălie, atac surpriză său moment cu potenţial viral.

Capturile sunt stocate local, aşa că le puteţi edita, partaja sau să le arătaţi prietenilor.

În această săptămână vom avea 5 jocuri noi în librăria GeForce NOW:

  • Assassin’s Creed Valhalla (lansare în aceeași zi ca pe Epic Games Store și Ubisoft Connect, lansare joi, 10 noiembrie)
  • Bright Memory (lansare nouă pe Steam)
  • The Falconeer (lansare nouă pe Steam)
  • XIII (lansare nouă pe Steam)
  • RUNE II: Decapitation Edition (lansare nouă pe Steam, lansare vineri, 13 noiembrie)

Bright Memory îl jucasem pe mobil la un moment dat şi sunt tare curios dacă îl vom găsi acolo şi în varianta full. E genul de joc care arata mult prea bine pentru platformă pe care l-am încercat. E un shooter cu elemente paranormale, vag horror şi cu animaţii şi personaje de Metal Gear Revengeance. Iluminarea arata genial in acest joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.