World of Warships lansează un nou mod de luptă SF şi porneşte un nou eveniment de cuirasate americane

Luna noiembrie a început în forţă, cu un update important pentru World of Warships. Jocul a primit un nou mod de luptă pentru o perioadă limitată. E vorba despre actualizarea la versiunea 0.9.10, care aduce şi o nouă colecţie istorică din marina americană, alături de misiuni de luptă, transporturi zilnice şi un nou mod de luptă captivant. Avem detalii mai jos.

Dezvoltatorul Wargaming a lansat cea mai nouă actualizare a jocului World of Warships la final de octombrie. Titlul de lupte navale cel mai popular din lume primeşte a doua etapă din cadrul evenimentului de cuirasate americane. Avem parte de o colecţie istorică axată pe marina americană, o serie de misiuni de luptă, dar şi transporturi zilnice cu recompense sistematizate. Ca şi la ultimele update-uri, avem parte şi de un nou mod de luptă, care a sosit de Halloween.

Evenimentul Stripes and Stars este un eveniment despre marina americană, fiind gândit pentru a informa jucătorii despre principalele aterilerii ale corăbiilor. Aflăm detalii despre amirali, medaliile obţinute şi principalele tipuri de uniforme ale soldaţilor din marina americană. E vorba despre perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Jucătorii vor primi un nou cuirasat din Generaţia V Oklahoma, care conţine camuflaje, steaguri şi containere.

Toate acestea sunt oferite ca recompensa la finalizarea unor misiuni noi de luptă.

Pentru o perioadă limitată este activat un nou mod de luptă, care va fi încântător pentru pasionaţii de distopii SF. Acesta ajunge în World of Warships şi include o hartă uriaşă a Poligonului, Key Battles. Este un mod de joc temporar şi poate găzdui 16 jucători, care luptă unul împotriva celuilalt. Participă şi monştri controlaţi de AI. Scopul principal este că gamerii să iasă din Poligon printr-un portal aflat în centrul hârtii. Obiectivul se poate atinge prin distrugerea unuia dintre monştri speciali şi obţinerea unor chei.

Începi singur, dar poţi aduna pe parcursul luptei până la 3 nave. Doar un jucător poate folosi cheia, deic trebuie să alegeţi dacă să colaboraţi sau sabotaţi coechipierii. Puteţi controla 3 nave diferite, fiecare personalizabila cu o gamă largă de module diferite. Puteţi testa zeci de combinaţii şi stiluri de jocuri unice. Mai multe detalii aveţi în clipul de mai jos:

Actualizarea e mult mai amplă şi include şi alte completări, precum noi misiuni pentru clanuri, care au ca obiectiv câştigarea de recompense, o actualizare a interfeţei pentru portavioane şi multe altele.

Pachetul software ocupat 4.7 GB şi aveţi toate detaliile aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.