Forza Horizon 5 ar putea debuta în 2021

Forza Horizon 4 este unul dintre cele mai apreciate jocuri de curse din ultimii ani, iar acum avem primele indicii despre un succesor. Aparent acesta ar urma să vină în 2021, iar Jeff Grub afirmă că Forza Horizon 5 ar putea sosi chiar înainte de Forza Motosport.

Forza Horizon 4 sosea în 2018, produs de către cei de la Playground Games şi este foarte bine optimizat. Noul Forza este aşteptat pe consolele next gen, Xbox Series X mai precis, cu grafică 4K la 60 FPS (sau mai mult). Încă nu ştim când vine Forza Motorsport, prezentat sub formă de trailer cu câteva luni în urmă. Seria Forza s-a cam lovit de parapet în ultima vreme, cu o lansare de joc slab pe mobile (Forza Street), un cel de CSR Racing fără suflet. O încercare de a mai stoarce câteva milioane de dolari dintr-o serie altminteri etalon pentru pasionaţii de racing.

Între timp vă puteţi juca pe Xbox Series X Forza Horizon 4 via Xbox Game Pass, în 4K şi la 60 FPS. Aparent upgrade-ul vizual e sesizabil, conform celor care au încercat jocul. S-a umblat la umbre, grafică de înaltă fidelitate, reflexii şi particule. Probabil ştiţi deja că seria Forza are 2 ramuri principale: Forza Horizon şi Forza Motorsport. Prima include 4 titluri şi este mai proaspătă, iar Motorsport pornea la drum din 2005 şi a avut 7 iteraţii.

Forza Horizon 4 a primit un mare boost prin lansarea Fortune Island, un expansion care a inclus un Lamborghini Urus. Pe 13 iunie 2019 a venit şi expansionul LEGO Speed Champions, cu o variantă LEGO a maşinii McLaren Senna. Jocul avea 12 milioane de jucători în vara anului trecut.

via gamesradar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.