Cyberpunk 2077 este aici şi se poate juca prin GeForce NOW; Iată ce alte noutăţi aduce serviciul

Am intrat în ziua cea mare de 10 decembrie, în sfârşit data lansării lui Cyberpunk 2077. Jocul de la CD Projekt RED este acum disponibil, atât pe GOG.com, dar şi pe Steam şi Epic Games Store. Îl puteţi juca din cloud via NVIDIA GeForce Now şi avem şi detalii despre demo-urile de la The Game Awards Festival.

De azi poţi juca Cyberpunk 2077 inclusiv pe telefon, Chromebook şi chiar pe iOS via GeForce Now. Este disponibil instant, cu RTX On, pentru cei cu subscripţie Founders. Jocul este unul first person RPG şi are loc în anul 2077. Joci ca un mercenar customizabil numit V, care poate achiziţiona skill-uri de hacking şi upgrade-uri fizice. Îl include pe Keanu Reeves ca personaj important în poveste şi se desfăşoară într-o metropolă open world, Night City din California.

Cât despre The Game Awards Festival, NVIDIA GeForce NOW este partener oficial. The Game Awards sărbătoreşte tot ce e bun în jocurile video şi eSports, iar toţi membrii GeForce Now vor avea ocazia să joace cele mai noi demo-uri de jocuri la claritate GeForce din cloud de pe 10 decembrie. Lista cu demo-uri e aici.

Alte noutăţi de la NVIDIA sunt următoarele:

Noul joc Ubisoft, Immortal Fenyx Rising are NVIDIA Highlights, aşa că poţi surprinde fiecare moment special fără să ieşiţi din joc. Puteţi folosi şi funcţia Montage din aplicaţiile GeForce Now de pe PC şi Mac pentru a combina cele mai arătoase descoperiri din acest univers antic.

Pe lângă Cyberpunk 2077 mai vin pe GeForce NOW de azi şi jocurile următoare:

  • Pillars of Eternity (gratuit pe Epic Games Store Dec. 10 – 17)
  • Tyranny (gratuit pe Epic Games Store Dec. 10 – 17)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.