World of Warships e gata de actualizările 0.9.11, 0.9.12: cadouri de Crăciun şi noi nave americane

Jocul World of Warships se pregăteşte în această iarnă de două actualizări importante, la versiunile 0.9.11 şi 0.9.12. Gamerii vor primi cadouri de Crăciun, dar şi noi nave americane disponibile în zona de Research. Sunt şi două noi campanii festive. Mai multe detalii avem mai jos.

Wargaming aduce noi cuirasate americane disponibile în zona de Cercetare cu ocazia acestor actualizări. In vreme ce actualizarea 0.9.11 e disponibilă de ieri, cea 0.912. va sosi tot în această lună, dar mai târziu. În decembrie se lasa cu daruri! Între 1 decembrie şi 31 decembrie jucătorii vor primi zilnic pachete aleatorii din Armura şi pot deschide carduri în fiecare zi pentru a îşi revendica darurile, dar şi expediţiile personale. La finalizarea acestor expediţii personale jucătorii primesc şi alte recompense, precum containere de cadouri de la Moş Crăciun, timp premium şi dubloni.

În afară de calendarul festiv există şi un grup de misiuni de lupte, Winter Trophies. Acestea vor fi disponibile în fiecare săptămână pe parcursul lunii decembrie. Recompensa finală pentru completarea misiunilor este camuflajul permanent “New Year” pentru navele de generaţie VIII.

Fanii World of Warships vor fi încântaţi să afle că au sosit şi noile cuirasate americane, lansate la apă acum. Odată cu versiunea 0.9.11 intră în joc VIII Kansas, IX Minnesota şi X Vermont. Le găsiţi la Research pe toate.

Actualizare 0.9.12

Această actualizare ne pregăteşte pentru anul 2021, cu un nou nou şantier naval, numit Snowflakes. Vin şi pachete aleatorii zilnic gratuite şi două campanii festive temporare. Apar şi nave noi şi noi comandanţi, dar şi multe recompense. Detalii în clipul de mai jos:

Veţi putea construi şi un nou cuirasat japonez, IX Hizen, o variantă a unui proiect de super-cuirasat care a precedat dezvoltarea navelor din clasa Yamato. Pentru a o debloca jucătorii trebuie să progreseze prin faze separate ale procesului de construcţie navală, îndeplinind misiuni sau cheltuind dubloni pentru a câştiga ambarcaţiunea iconică. Există şi un nou port, Kure, care va fi adăugat în joc şi inspirat de cel real din Japonia.

Ultima actualizare include Snowflakes cu bonusuri mari de sărbători. Astfel, căpitanii care obţin o victorie sau câştiga cel puţin 300 XP de bază pe navele de generaţie V sau pe cele de o generaţie superioară vor fi recompensaţi cu un Snowflake de sărbători. În funcţie de generatia navei primiţi cărbune, oţel sau containere de cadou de la Moş si folosiţi Snowflakes pentru a primi bonusuri. Odată cu actualizarea finală din acest an, toţi jucătorii World of Warships primesc 3 containere cadou de Anul Nou.

Tot cu actualizarea 0.9.12 vin şi două noi campanii: În Pursuit of Strasbourg şi The Ships and Fates.

Prima campanie temporară de Anul Nou include 32 de sarcini în 4 misiuni. Recompensele includ comandanţi unici de Anul Nou pentru navele panasiatice, italiene sau franceze. Finalizarea campaniei vă va recompensa cu un VII Strasbourg împodobit cu camuflajul permanent Winter Holiday. A doua campanie temporară de Anul Nou include 36 sarcini în 6 misiuni. Finalizarea lor va aduce nava de cercetare V Furutaka, V T-22, V Hawkins, V Bisby, V Kotovsky şi V New York, toate cu comandanţi unici de Anul Nou şi camuflaje permanente de iarnă.

Apar şi containere de cadouri de la Moş ca recompensa. Ambele campanii vor fi disponibile până la lansarea actualizării 0.10.0

Informaţii complete găsiţi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.