Diablo Immortal e disponibil în câteva ţări de pe glob în faza technical alpha

Greu de crezut că au trecut deja 2 ani de când Diablo Immortal a fost anunţat, mai ales că nu prea am mai avut veşti în ultima vreme. La anunţarea sa jocul a fost mai degrabă huiduit decât apreciat, pentru că lumea aştepta Diablo 4. În fine, iată-ne pe final de 2020, cu veşti despre sosirea jocului.

Se afla în tehnical alpha şi îl puteţi juca în ţări ca Australia. Încă nu e gata pentru publicul de larg consum, dar îţi poţi face o idee despre mecanicile jocului. Cei care au încercat alpha-ul au lăudat aceasta creaţie Blizzard. Aparent “se simte că un joc Diablo veritabil”. Blizzard vrea să testeze şi stabilitatea serverelor şi performanţa clientului pe multiple terminale. E adunat şi feedback de la utilizatori pentru a putea face modificări, dacă e cazul. Se lucrează în special la conceptul de leveling iniţial.

Iata impresiile celor de la GameSpot:

Immortal se petrece între evenimentele din ultimele două jocuri Diablo şi aparent are o doză serioasă de poveste. The Verge are un întreg material cu impresii AICI. Avem chiar şi voice acting de calitate şi cutscene-uri solide. Povestea e clasică şi e pe bază de sătuc atacat de demoni şi sectanţi. Deckard Cain apare şi ne roagă să adunăm artefacte magice. Deocamdată jocul nu are suport pentru controller, oferă doar experienţa tactilă şi atât. Veţi folosi thumbstickuri virtuale şi aveţi şi un atac principal, plus abiitati speciale, fiecare cu câte un cooldown dedicat.

Unele necesită să le ţintiţi cu un alt thumbstick. Apare şi o utimata în stil Overwatch. Primele dungeon-uri din joc sunt mititele din ce am înţeles şi boss fight-urile şi raid-urile sunt distractive.

via The Verge/ Ubergizmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.