Cyberpunk 2077 îţi permite acum să ai o relaţie cu Judy (doar cu un mod special)

Una dintre ţintele masculilor care joacă Cyberpunk 2077 este să se combine cu diferite personaje din joc, de la Judy la Panam, Evelyn sau Meredith Stout. După ceva travaliu e clar faptul că Judy e o cauză pierdută dacă ai personaj masculin, pentru că îi plac fetele. Chiar CDPR a recunoscut recent că fata cu brain dance-urile a fost gândită ca un hookup romantic doar dacă ai personaj feminin. Ei bine modderii au rezolvat şi treaba asta.

Cei care au rascolit prin codul jocului au găsit şi nişte replici romantice ale lui V varianta masculina pentru Judy, ceea ce e bizar. CDPR a pus asta pe seama localizării în diferite limbi şi a dat şi alte explicaţii neclare. Cât despre modul în care poţi să faci sex cu Judy, iată un ghid:

  • Descarcă mod-ul Cyber Engine Tweaks, cu care accesezi o consolă in game (doar pe PC)
  • Urmează instrucţiunile de aici
  • Introdu următoarea linie de cod în consola înainte de misiunea Check on Judy din quest-ul Pyramid Song:

for i, v in next, {“judy”} do
Game.GetQuestsSystem():SetFactStr(v..”_romanceable”, 1)
end

Scenele de sex ce urmează sunt identice cu cele rezultate în urma utilizării unui personaj feminin. Apar totuşi probleme cu animaţia şi ceva clipping (tigara trece prin mana la un moment dat). Gurile rele zic că a fost tăiată romanţa cu V pentru că animaţia corpului său arată rău în timpul sexului. Mai jos aveţi şi scena de sex video (NSFW):

via techraptor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.