Cyberpunk 2077 se poate juca acum în third person, cu un mod special

Mărturisesc spre ruşinea mea că abia recent am descoperit că poţi să îţi vezi vehiculul în third person în Cyberpunk 2077. Brusc şofatul a devenit mai uşor. Acum mulţumită modderilor, poţi experimenta Cyberpunk 2077 în third person mereu. Aflaţi cum mai jos.

Multe voci au solicitat prezenta un nou mod third person în titlul CD Projekt Red, care va sosi probabil cu o vreo actualizare oficiala în 2022. Până atunci comunitatea se ocupă, iar Nexus Mods a postat acest mod, care îţi permite să alegi 4 tipuri de camere când te joci. Poţi vedea în sfârşit hainele tale trăznite şi modul în care interacţionează corpul tău cu mediul din jur şi cu alte personaje. Cred că şi sexul în 3rd person arata interesant. Creşte şi unghiul de vizualizare periferică şi poate nu ne mai lovesc mereu maşinile.

Ca orice mod third person care se respectă vine şi cu buguri la pachet, nefiind cod oficial CDPR. Pentru a instala acest mod, trebuie să instalaţi întâi Cyber Engine Tweaks, care îţi permite accesarea consolei şi meniului de debug şi aduce şi câteva bug fix-uri. În mod interesant sunt versiuni diferite de third person mod în funcţie de sexul personajului ales. Odată instalat totul, apeşi pe butonul B şi treci la nouă cameră. Bugurile care apar includ un soi de plutire a lui V în loc să alerge ca lumea, probleme cu animaţiile în lupte şi mai ales când înoţi.

Aici aveţi toate detaliile despre instalare şi da, e doar pe PC, consolistii nu au aşa ceva.

One Reply to “Cyberpunk 2077 se poate juca acum în third person, cu un mod special”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.