For Honor împlineşte 5 ani şi lansează conţinuturi Shovel Knight

În ultima săptămână Ubisoft a aniversat 4 ani de la lansarea lui For Honor şi odată cu această aniversară ne aduce şi noutăţi. Ubi a anunţat şi planurile pentru For Honor Year 5: Year of the Covenants.

Jocul a primit numeroase actualizări şi noutăţi în ultimii ani, dar şi îmbunătăţiri urmând feedback-ul publicului. Year 5 va aduce un an extra de content, continuând firul narativ care a început în anul 4. The Year of the Covenant va debuta pe 11 martie. Ubisoft ne informează că roadmap-ul de content va include 4 sezoane tematice, cu noi itemuri de customizare, 2 noi Eroi, unul fiind lansand în Year 5 Season 2 şi altul în Year 5 Season 4.

Vor şi evenimente în game, care le oferă gamerilor noi modalităţi de a se bucura de joc, plus un Battle Pass pentru fiecare sezon. Mai multe detalii pentru Year 5 vor fi dezvăluite ulterior. For Honor a primit şi un crossover cu Shovel Knight, jocul celor de la Yacht Club Games. Veţi avea content tematic Shovel Knight, precum un Shovel Drop Emote şi 3 Illustrious Outfits, fiecare cu Ornaments, Mood Effects, Symbols şi altele.

Emote-ul va fi disponibil pentru 10.000 Steel, iar Outfit-urile pentru 15.000 până la 20.000 de Steel fiecare. Toate itemurile se pot cumpăra din magazinul jocului până pe 4 martie 2021.

For Honor a debutat în februarie 2017 şi include 28 de eroi, inclusiv recent lansatul Gryphon, plus 7 moduri multiplayer. Are şi o poveste/campanie şi un mod nelimitat PvE. Jocul a strâns peste 25 de milioan de jucători şi e disponibil pe PS4, Xbox One şi Windows. Îl puteţi juca şi prin Ubisoft+, dar şi pe PS5 şi Xbox One Series X/S.

One Reply to “For Honor împlineşte 5 ani şi lansează conţinuturi Shovel Knight”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.