Dead Space primeşte un remake şi va sosi pe PC, PS5, Xbox Series X

Dead Space, unul dintre cele mai apreciate jocuri horror SF va reveni, după cum a confirmat chiar EA. Vom avea parte de un remake ce e drept, nu de un nou titlu, ceea ce e totuşi o firimitură aruncată fanilor.

Dacă merge totuşi bine ar putea impulsiona echipa să scoată un Dead Space nou. Isaac Clarke revine pe ecranele noastre, urmărit de creaturile care ne-au bântuit nopţile ani buni. EA Motive se ocupă de dezvoltarea acestui remake, după cum a fost anunţat la EA Play. Jocul va sosi doar pe PC şi consolele noi, PS5 şi Xbox Series X şi Series S. EA Motive a lucrat la Star Wars: Squadrons şi Star Wars Battlefront II, partea single player.

E prea devreme să speculăm cu privrie la lansare, dar cred că 2022 ar fi o estimare bună. Necromorphii sunt unele dintre creaturile mythos-ului din gaming cele mai subestimate, dar eu le-aş pune imediat după xenomorphi. Trailerul nu dezvăluie mare lucru, cel puţin gameplay sigur nu vedem. Dead Space a debutat în 2008, pe PS3 şi Xbox 360, dar şi pe PC. S-a inspirat din seria Silent Hill şi Resident Evil şi ne-a dus pe o navă spaţială creată pentru minerit şi invadata de creaturi Necromorph. Controlai un personaj numit Isaac Clarke, un inginer căzut pradă psihozei.

Includea puzzle-uri complexe, arme şi echipamente limitate şi a fost un tătic al survival horror-ului şi improvizatiei transformand echipamente de minerit in arme. La vremea sa EA a inovat prin faptul că scăpa de HUD şi prezenta o imersiune mai mare în acea lume. Sequel-urile sale au apărut în 2011 şi 2013, dar am avut şi spinoff-uri, comic book-uri şi un filmat animat.

via mysmartprice

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.