Noul set LEGO(R) Star Wars™ AT-AT™ se alatura Colectiei LEGO Star Wars

Grupul LEGO anunță noul LEGO® Star Wars AT-AT™, cel mai recent set din colecția Ultimate Collector Series (UCS), un must-have pentru fanii LEGO și Star Wars.  

AT-AT (All Terrain Armored Transport) și-a făcut apariția pentru prima oară în Star Wars: The Empire Strikes Back, pe dealurile înghețate, în timpul Bătăliei din Hoth, pregătit să atace generatorul de scut al Alianței Rebele. Nimeni nu mai văzuse ceva de anvergura AT-AT până atunci, iar forțele terestre ale Imperiului Galactic au folosit dimensiunile gigantice ale robotului pedestru AT-AT pentru a doborî Rebeliunea și distruge Baza Echo.

Noul model LEGO este impresionant, atât din punct de vedere al dimensiunilor cât și al detaliilor, aducând un tribut roboților giganți din film. Setul conține 6785 piese, cap și arme mobile, picioare ajustabile și panouri laterale care se deschid pentru a dezvălui interiorul detaliat. 

Mai mult, setul include 9 minifigurine și accesorii, inclusiv pe Luke Skywalker (cu fir, astfel încât fanii să recreeze scena faimoasă în care acesta atârnă sub AT-AT încercând să contracareze atacul), Generalul Veers, doi piloți AT-AT, un comandant Snowtrooper și patru minifigurine Snowtrooper, două motociclete de viteză și un set de accesorii E-Web – precum și alte elemente interactive și surprize ascunse! Un set creat atât pentru a fi expus cât și pentru acțiune, acesta poate acomoda o armată de minifigurine Snowtrooper, mai exact 40.

Chiar și experiența de unboxing este una aparte, întrucât pachetul include imagini cu forma finală a setului din toate unghiurile. Piesele sunt împachetate în patru cutii, iar combinate vor reda celebra Bătălie din Hoth.

Un must-have pentru orice fan Star Wars, setul a fost creat de Henrik Andersen, legendar Design Master în cadrul Grupului LEGO. Într-o discuție despre design, Andersen a menționat: „Setul supradimensionat LEGO Star Wars AT-AT este cel pe care îl așteaptă toată lumea și a fost extraordinar să aduc acest set atât de anticipat la realitate. AT-AT este o capodoperă a ingineriei, iar setul LEGO va deveni ușor centrul atenției. Am inclus însă multe alte detalii care vor asigura distracția timp de ore bune, atât pentru fanii LEGO cât și Star Wars.”

Setul face parte din Seria Ultimate Collector, care include și seturile LEGO Star Wars UCS Millennium Falcon, LEGO Star Wars UCS A-wing, și LEGO Star Wars UCS Republic Gunship. 

Setul LEGO Star Wars AT-AT este disponibil începând cu 26 Noiembrie 2021 în magazinele de retail LEGO și pe www.LEGO.com/star-wars, la prețul recomandat de 4000 RON

Informații despre produs: LEGO® (75313)  

  • Vârstă – 18+ 
  • Dimensiuni: 
  • Înălțime: 62cm / 24.5 inches
  • Lungime: 69cm / 27 inches
  • Adâncime: 24cm / 9.5 inches
  • Piese 6785
  • Setul conține uși laterale glisante, care pot fi deschise pentru a dezvălui interiorul detaliat, cap și arme mobile, picioare ajustabile, motociclete de viteză și tun E-Web.
  • Setul include 9 minifigurine: Luke Skywalker, Generalul Veers, doi piloți AT-AT, un comandant Snowtrooper și patru minifigurine Snowtrooper.
  • Preț:  4000 RON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.