Ce jocuri noi mai jucăm pe GeForce NOW în #joiaGFN: Syberia: The World Before, Blood West + altele

La 2 ani de la debutul în varianta finală şi ieşirea din beta, serviciul de cloud gaming de la NVIDIA continua să evolueze. Acum GeForce NOW pune la bătaie peste 1000 de titluri, care pot fi accesate din Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect, Origin și GOG.com. De asemenea, gamerii pot accesa un întreg univers de titluri exclusive de PC, care nu sunt disponibile pe alte platforme. Hai să vedem ce jocuri noi vin joia asta.

Membrii care folosesc abonamentul RTX 3080 – disponibil acum și lunar – pot experimenta noua generație de cloud gaming, cu ajutorul căreia se pot bucura de gaming la 1440pp și 120 de cadre pe secundă pe PC sau Mac. Bineînțeles, cu NVIDIA DLSS și RTX ON, acolo unde sunt disponibile, jocurile lor preferate sunt randate la calitate cinematografică.

Cele mai noi titluri din joiaGFN vin cu jocul exclusiv pentru PC, Dread Hunger, un multiplayer despre supraviețuire și trădare.

Syberia The World Before este un joc de tip graphic adventure, dezvoltat şi publicat de către Microids şi cel mai nou din seria Syberia. În spatele său s-a aflat Benoit Sokal, chiar dacă acesta a încetat din viaţă între timp. Jucăm cu Dana Roze, o fată de 17 ani, care e un pianist genial. În 1937 ameninţarea fascistă a războiului îi schimba viaţa. Avem şi un segment de joc cu Kate Walker, prinsă într-o mină de sare în 2004 şi căutând detalii despre identitatea sa.

Totuși, joaca nu se termină aici. Un total de 7 jocuri noi ajung în librăria GeForce NOW în această săptămână:

  • Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 (lansare nouă pe Steam)
  • Tunic (lansare nouă pe Steam)
  • Syberia: The World Before (lansare nouă pe Steam și Epic Games Store, 18 martie)
  • Blood West (Steam)
  • Dread Hunger (Steam)
  • Hero’s Hour (Steam)
  • Hundred Days – Winemaking Simulator (Steam și Epic Games Store)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.