Netflix anunţă un serial animat bazat pe jocurile Tekken

Netflix continuă să creeze seriale inspirate de jocuri video şi după Arcane (League of Legends), Bioshock şi unul sau două seriale Resident Evil, acum ne aşteaptă un serial Tekken. Dacă şi 1% din vibe-ul de Double Dragon pe care l-am prins din teaser e real, atunci sunt fan.

Serialul se numeşte Tekken: Bloodline şi este o animaţie bazată pe seria de fightere de la Bandai Namco. Producţia Netflix va sosi ca un anime şi va fi disponibilă din acest an. Va urmări povestea lui Jin Kazama, protagonistul lui Tekken 3, care apărea în 1996. El vrea să îşi răzbune mama, răpusă de un demon şi va fi antrenat de bunicul său, Heihachi Mishima. Pe el îl ştim că personaj negativ principal din seria Tekken.

În trailer mai apar şi personaje precum Kazuya Mishima, Leroy Smith, preferatul meu, King, dar şi Jun Kazama şi Paul Phoenix. Vibe-ul nu pare foarte sângeros totuşi, dar e ceva mai serios decât Naruto şi DBZ. Primul joc Tekken a apărut în 1994, iar ultimul în 2015, Tekken 7. E cazul să vedem şi unul pe PlayStation 5 şi poate că acest serial înseamnă că ni se pregăteşte ceva.

Nu ştiu dacă ştiaţi, dar a existat şi un filmat live action Tekken, cu actorii Jon Foo, Ian Anthony Dale şi Kelly Overton. A fost criticat de creatorii jocului, dar degeaba. Tot am avut un prequel straight to DVD în 2014. Există şi numeroase manga-uri lansate până acum cu Tekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.