LEGO a dezvăluit nouă macheta LEGO Technic Ferrari Daytona SP3

LEGO îi plasează pe pasionații de supercaruri în fața volanului celui mai recent model Ferrari, prin intermediul noii machete LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3. Modelul format din 3.778 de piese etalează o puzderie de detalii și funcții care reflectă măiestria inginerească și design-ul elegant al producătorului de automobile de vis. 

Pentru a reda cât mai autentic spiritul competitiv al Ferrari, noul model LEGO Technic realizat la scară 1:8 dispune de o cutie de viteze în 8 trepte cu padele, motor V12 cu pistoni în mișcare și jante argintii strălucitoare. Fanii se pot apropia de centrul acțiunii, recreând design-ul elegant și aerodinamica noului Ferrari Daytona SP3 pe măsură ce asamblează bolidul roșu care atrage toate privirile în trafic. 

Portierele de tip fluture dezvăluie un interior elegant, cu un habitaclu recreat perfect și volan cu logoul caluțului cabrat, detaliile aparte ale acestui model vizionar fiind redate cu precizie absolută. 

Cel de al patrulea model din seria LEGO Technic Ultimate Car Concept are, atunci când este asamblat, o înălțime de peste 14cm, 59 cm lungime și 25cm lățime. Fanii se pot bucura de o experiență imersivă vizitând pagina www.LEGO.com/Ferrari-Daytona-SP3 pentru mai mult conținut exclusiv.  

„Acest model este un testament al excelenței care stă la baza etosului Ferrari și al grupului LEGO. Nu a fost omis niciun detaliu în materie de design, și pot să spun că, desi am un istoric în inginerie, sunt uimit de atenția la detalii și precizia cu care a fost realizat acest model, la o scară atât de mică. Suntem extrem de norocoși că putem să lucrăm îndeaproape cu Ferrari pentru a le oferi fanilor șansa să-și transforme visurile în realitate construind această machetă care reflectă excelența competitivității.”, a declarat Niels B Christiansen, CEO Grupul LEGO. 

Modelul The LEGO Technic Ferrari Daytona SP va fi disponibil începând cu 1 iunie 2022 exclusiv în magazinele LEGO, urmând să fie distribuit și în magazinele de retail începând cu 1 august 2022. 

Pentru fanii care își doresc mai multă acțiune, Grupul LEGO și Ferrari au creat împreună o carte pentru măsuțele de cafea, ilustrând și mai multe detalii de design ale modelului. Cartea expune nivelul de excelență în inginerie și inovație, un liant al celor două branduri, oferind totodată o perspectivă îndeaproape a procesului colaborativ de conceptualizare, design și producție a modelului. De asemenea, sunt incluse interviuri cu designerii Grupului LEGO și Ferrari, dar și cu Kjeld Kirk Kristiansen, proprietarul Grupului LEGO, cu privire la însemnătatea acestui model pentru el. Cartea LEGO Technic Daytona SP3 The Sense of Perfection va fi disponibilă exclusive pe LEGO.com, la nivel global, începând cu 1 iunie 2022, într-un tiraj limitat de 5.000 de copii. 

Despre Grupul LEGO 

Misiunea Grupului LEGO este de a inspira și dezvolta constructorii de mâine, prin joacă și învățare creativă. LEGO System in Play, ce are la bază cărămizile LEGO®, le permite copiilor și fanilor de orice vârstă, să construiască și să reconstruiască orice își pot imagina. 

Grupul LEGO® a fost fondat în Billund, Danemarca în 1932 de Ole Kirk Kristiansen. Numele este derivat din două cuvinte daneze, LEg GOdt, cu semnificația „Joacă bine”. Astăzi, Grupul LEGO continuă să fie o companie de familie, cu sediul central în Billund. Produsele LEGO sunt comercializate în peste 130 de țări din întreaga lume. Mai multe informații pe www.lego.com/ro-ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.